BAGIAN-BAGIAN GITAR

Untuk yang baru belajar bermain gitar, gambar ini menunjukkan bagian-bagian gitar

GITAR ACOUSTIC

bagiangitarakustikGITAR ELECTRIC

bagiangitarelektrik

About these ads

15 Komentar

  1. ui tanya donk, maaph yah agak oot, kn aku kidal, trus kbtulan gitarku gitar biasa tanpa dibolak balik stringnya. jdi bisa gak yah main sebagus org yg pake tngan kanan?? klo gak emang efeknya apaan?

    ~makasih perhatiannya mohon dijawab di blog ini~

    • bsa ja bro, lo liat aja prmainan om moldy(radja), w rasa t sngat bgus.
      yg pnting lo bisa buat tlapak tngan lo mlengkung, biar pd wktu lo tekan strng 1,2 tlpak tngan lo gk nyntuh string 4,5,6.
      lo lthan ja, tmen w ja bsa kq.

      • ahh,, seredeuugg,, tng blagu lah

  2. oooo jadi gak ada efeknyaa nih?? trutama pda suara??
    kata orang sih ada efeknya, suara jadi rada beda gitu tinggi rendahnyaa, tapi emg aku ngrasa iyyaaaa…

    tapi thx banget jawabannyaaaaa…………

  3. boz…
    kci tau donk cara2 buat gitar yang bagus
    n lengkap dengan kerangkax..

  4. Bung Ikut tanya owh, Kalo buat neck gitar bagusnya pake kayu apa??????????? thankx buat perhatianya

  5. thx buat artikelnya bisa buat referensi saya nih

  6. Mas bro biar suara efek da dua gmana cra’y.trus biar melengking gmana,thanx

  7. You the best

  8. Harga gitar acoustic kira” brapa ya ?

  9. Here are a few tips to help prevent and quickly clear up acne breakouts using natural, organic skin care products:1) Wash your face gently two times
    per day with warm water and a mild soap such as a goats
    milk soap. This natural skin care ingredient works in
    2 ways; by relaxing your skin to smooth out wrinkles and by re-densifying your skin to permanently reduce the appearance of wrinkles.
    Children’s skin is very sensitive and vulnerable, that’s
    why it requires for a special baby skin care.

  10. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP.
    I have always disliked the idea because of the expenses.
    But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a number of websites for
    about a year and am concerned about switching to another
    platform. I have heard excellent things about blogengine.
    net. Is there a way I can import all my wordpress content into it?

    Any help would be really appreciated!

  11. Wow, superb blog layout! How long have you ever been running a blog for?
    you made blogging glance easy. The overall look of your site
    is wonderful, let alone the content material!

  12. Having read this I believed it was really informative.
    I appreciate you spending some time and energy to
    put this article together. I once again find myself personally spending way too
    much time both reading and leaving comments.
    But so what, it was still worthwhile!

  13. I am sure this piece of writing has touched all
    the internet visitors, its really really pleasant piece of writing on building up new weblog.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.